VectorVest Investment Forum Eemnes
  • Summary
  • Agenda
  • Register

Zaterdag 3 november 2018 VECTORVEST INVESTMENT FORUM in Eemnes

Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen.  VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.

De VectorVest Community is enorm gegroeid in Nederland: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds januari 2016 beschikbaar is. Iedere maand vinden er maandelijkse bijeenkomsten plaats op meerdere locaties in Nederland. We komen op zaterdag 3 november bij elkaar in Eemnes.

De sessie bestaat uit 2 delen.

Tijdens het eerste gedeelte leggen we echt de basis uit van VectorVest. Dit is een must voor iedere beginnende abonnee, voor iedereen die VectorVest nog niet kent of voor iedereen die zijn basiskennis wilt opfrissen. We bespreken de zeer betrouwbare Marktsignalen van VectorVest. Wij voorspellen de markt NIET, maar wij geven de trends weer. Sinds 1996 hebben deze marktsignalen nog geen enkele grote trendommekeer op de markt gemist. Eens u weet wanneer u in de markt moet stappen, is het belangrijk dat u de juiste aandelen in Portefeuille neemt. Onze database bevat 8.060 Amerikaanse en 2.060 Europese aandelen. Naast fundamentele en technische analyse maakt VectorVest ook gebruik van unieke eigen indicatoren die ervoor zorgen dat u aandelen makkelijk en snel kan analyseren.  

In het tweede gedeelte doen we iedere maand iets anders. Zoals bijna iedere maand bouwen we een strategie op en backtesten we deze. Een goede strategie is een combinatie van een mooie CROR, een drawdown die niet al te hoog is én weinig transacties. Deze maand bespreken we, al zeg ik het zelf, een strategie om U tegen te zeggen… We backtesten van 1996 tot 2018. Wat denkt u van:

  • CROR van 21.9%
  • Max drawdown van 20.8%
  • Gemiddeld 24 transacties per jaar

We backtesten de strategie met # stop losses en # marktsignalen. We gaan na of je tijdens onze ‘Down’ signalen beter volledig cash gaat of je beter ‘No Action’ kiest (maw, uw S/L respecteren én nooit kopen tijdens Down signalen).

Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

Nieuw is ook dat de aanwezigen de laatste 20 minuten zelf bepalen wat er besproken wordt: dit kan de analyse van een individueel aandeel zijn, inhoudelijke vragen over de software, …  

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.

Er is tijd en ruimte om nadien nog een glas te drinken en na te praten. Maak kennis met andere abonnees en vraag naar hun ervaring met VectorVest!

De voertaal is Nederlands. Toegang en parking is gratis, maar registratie is verplicht.

Details

When
03/11/2018 9:00 AM CET - 12:00 PM CET
Where
De Hilt
Hasselaarlaan 1c
Eemnes 3755 Netherlands

 

 

 

 

 

 

© VectorVest Inc ®. All Rights Reserved.