VectorVest Investment Forum Gent
  • Summary
  • Agenda
  • Register

Maandag 9 maart 2020 VECTORVEST INVESTMENT FORUM in Gent

Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen.  VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.   

De VectorVest Community is enorm gegroeid in België: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds september 2015 beschikbaar is. Iedere maand vinden er maandelijkse bijeenkomsten plaats op meerdere locaties in Vlaanderen. We komen op maandag 9 maart bij elkaar in Wondelgem, nabij Gent.

De sessie bestaat uit 2 delen.

Deel I

  • Niemand kan de markt voorspellen, ook VectorVest niet. Hoe het juiste instapmoment bepalen?

  • VectorVest bevat 10.300 US en EU aandelen. Maar we hebben ook eigen indicatoren om al die aandelen makkelijk en snel te analyseren. Hoe analyseert VectorVest aandelen: FA en TA

  • Stop loss of geen stop loss gebruiken?

Deel II

  • Strategie van de maand: wat zijn de parameters van de strategie? Wat is het rendement sinds 1996 tot vandaag? Welke stop loss geeft het beste resultaat? Welke aandelen komen vandaag tevoorschijn? Beleggers praten  graag over hun behaalde winsten, maar het allerbelangrijkste bij het beleggen is: beperk uw verliezen. Daarom de ultieme test: we backtesten deze strategie  tijdens de laatste zware berenmarkt: instappen op de top  (15/10/2007), uitstappen op de bodem (09/03/2009). Terwijl de S&P500 in deze periode 55% daalde, kunnen wij iedere maand bij onze backtesten  de schade beperken tot een verlies van 20% tot maximum 28%. Hoe doen we dit? 

  • Q & A

Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

Nieuw is ook dat de aanwezigen de laatste 20 minuten zelf bepalen wat er besproken wordt: dit kan de analyse van een individueel aandeel zijn, inhoudelijke vragen over de software, …  

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.

Er is tijd en ruimte om nadien nog een glas te drinken en na te praten. Maak kennis met andere abonnees en vraag naar hun ervaring met VectorVest!

De voertaal is Nederlands. Toegang en parking is gratis, maar registratie is verplicht.

Details

When
09/03/2020 7:00 PM CET - 10:00 PM CET
Where
Polyvalente Zaal Woma - De Zulle
Botestraat 98
Wondelgem 9032 Belgium

 

 

 

 

 

 

© VectorVest Inc ®. All Rights Reserved.