VectorVest Investment Forum Eemnes
  • Summary
  • Agenda
  • Register

Zaterdag 4 januari 2020 VECTORVEST INVESTMENT FORUM in Eemnes

Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen.  VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.

De VectorVest Community is enorm gegroeid in Nederland: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds januari 2016 beschikbaar is. Iedere maand vinden er maandelijkse bijeenkomsten plaats op meerdere locaties in Nederland. We komen op zaterdag 4 januari bij elkaar in Eemnes.

De sessie bestaat uit 2 delen.

Tijdens het eerste gedeelte leggen we echt de basis uit van VectorVest. Dit is een must voor iedere beginnende abonnee, voor iedereen die VectorVest nog niet kent of voor iedereen die zijn basiskennis wilt opfrissen. Niemand kan de markt voorspellen, ook VectorVest niet. Hoe bepaal je dan het instapmoment? Hoe kiest u welke aandelen in portefeuille te nemen? Onze database bevat 8.300 Amerikaanse en 2.000 Europese aandelen. Naast fundamentele en technische analyse maakt VectorVest ook gebruik van unieke eigen indicatoren die ervoor zorgen dat u aandelen makkelijk en snel kan analyseren.  

In het tweede gedeelte doen we iedere maand iets anders. Ook tijdens de komende workshop zullen we een strategie opbouwen én backtesten. Tijdens de workshop in december bespraken we een zelfgemaakte strategie voor Europa. De strategie behaalde schitterende resultaten: een CROR van 15,8% en een beperkte maximale drawdown. In een portefeuille van 5 aandelen gebeurden er gemiddeld 9,5 transacties per jaar. Er wordt enkel verkocht als een aandeel door de Stop Loss gaat. Voor de Belgen was de werkelijke return iets lager, owv de beurstaks. Terwijl de beurzen tussen de piek van 2007 en de low van 9 maart 2009 liefst 55% of meer crashten, daalde deze strategie slechts 21,5% in dezelfde periode (dankzij de Stop Loss én het feit dat u nooit aandelen bijkoopt tijdens onze “Down signalen”.

Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

Nieuw is ook dat de aanwezigen de laatste 20 minuten zelf bepalen wat er besproken wordt: dit kan de analyse van een individueel aandeel zijn, inhoudelijke vragen over de software, …  

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.

Er is tijd en ruimte om nadien nog een glas te drinken en na te praten. Maak kennis met andere abonnees en vraag naar hun ervaring met VectorVest!

De voertaal is Nederlands. Toegang en parking is gratis, maar registratie is verplicht.

Details

When
04/01/2020 9:00 AM CET - 12:00 PM CET
Where
Huis Van Eemnes
Noordersingel 4
Eemnes 3755 EZ Netherlands

 

 

 

 

 

 

© VectorVest Inc ®. All Rights Reserved.