VectorVest Investment Forum Kortrijk
  • Summary
  • Agenda
  • Register

Woensdag 18 december 2019 VECTORVEST INVESTMENT FORUM in Kortrijk

Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen.  VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.   

De VectorVest Community is enorm gegroeid in België: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds september 2015 beschikbaar is. Iedere maand vinden er maandelijkse bijeenkomsten plaats op meerdere locaties in Vlaanderen. We komen op woensdag 18 december bij elkaar in Kortrijk.

De sessie bestaat uit 2 delen.

Tijdens het eerste gedeelte leggen we echt de basis uit van VectorVest. Dit is een must voor iedere beginnende abonnee, voor iedereen die VectorVest nog niet kent of voor iedereen die zijn basiskennis wilt opfrissen. Niemand kan de markt voorspellen, ook VectorVest niet. Hoe bepaal je dan het instapmoment? Hoe kiest u welke aandelen in portefeuille te nemen? Onze database bevat 8.300 Amerikaanse en 2.000 Europese aandelen. Naast fundamentele en technische analyse maakt VectorVest ook gebruik van unieke eigen indicatoren die ervoor zorgen dat u aandelen makkelijk en snel kan analyseren.

In het tweede gedeelte doen we iedere maand iets anders. Tijdens de sessie in oktober zagen we dat onze RS indicator het , puur buy and hold en zonder market timing, de laatste 10 jaar liefst 9 x beter deed dan de S&P500. Tijdens de sessies van november heb ik deze RS indicator nog proberen te finetunen, met vooral in Europa uitstekende resultaten. De inhoud van de december workshops staat nog niet vast. Het zou een backtest kunnen worden, of iets inhoudelijk. Houd alvast de mail “Overzicht komende workshops” in de gaten voor meer info over de december workshops.

Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

Nieuw is ook dat de aanwezigen de laatste 20 minuten zelf bepalen wat er besproken wordt: dit kan de analyse van een individueel aandeel zijn, inhoudelijke vragen over de software, …  

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.

Er is tijd en ruimte om nadien nog een glas te drinken en na te praten. Maak kennis met andere abonnees en vraag naar hun ervaring met VectorVest!

De voertaal is Nederlands. Toegang en parking is gratis, maar registratie is verplicht.

Details

When
18/12/2019 7:00 PM CET - 10:00 PM CET
Where
Ontmoetingscentrum Lange Munte
Beeklaan 81
Kortrijk 8500 Belgium

 

 

 

 

 

 

© VectorVest Inc ®. All Rights Reserved.