VectorVest Investment Forum Mechelen
  • Summary
  • Agenda
  • Register

Woensdag 6 november 2019 VECTORVEST INVESTMENT FORUM in Mechelen

Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen. VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.

De VectorVest Community is enorm gegroeid in België: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds september 2015 beschikbaar is. Iedere maand vinden er maandelijkse bijeenkomsten plaats op meerdere locaties in Vlaanderen. We komen op woensdag 6 november bij elkaar in Sint Katelijne Waver, nabij Mechelen.

De sessie bestaat uit 2 delen.

Tijdens het eerste gedeelte leggen we echt de basis uit van VectorVest. Dit is een must voor iedere beginnende abonnee, voor iedereen die VectorVest nog niet kent of voor iedereen die zijn basiskennis wilt opfrissen. Niemand kan de markt voorspellen, ook VectorVest niet. Hoe bepaal je dan het instapmoment? Hoe kiest u welke aandelen in portefeuille te nemen? Onze database bevat 8.300 Amerikaanse en 2.000 Europese aandelen. Naast fundamentele en technische analyse maakt VectorVest ook gebruik van unieke eigen indicatoren die ervoor zorgen dat u aandelen makkelijk en snel kan analyseren.

In het tweede gedeelte doen we iedere maand iets anders. Soms bouwen we een strategie op, en backtesten we die strategie. Andere maanden doen we puur inhoudelijk iets: tijdens de workshops van oktober liet ik u alle parameters zien waaraan aandelen moeten voldoen vooraleer ze als “kwaliteitsaandeel” kunnen worden beschouwd. Ook kon u een kijkje nemen in de beleggingsportefeuille van Tom.

Woon geheel vrijblijvend een workshop bij. VectorVest biedt u een houvast, en tijdens de workshops leert u hoe u de software moet gebruiken.

Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

Nieuw is ook dat de aanwezigen de laatste 20 minuten zelf bepalen wat er besproken wordt: dit kan de analyse van een individueel aandeel zijn, inhoudelijke vragen over de software, …

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.

Er is tijd en ruimte om nadien nog een glas te drinken en na te praten. Maak kennis met andere abonnees en vraag naar hun ervaring met VectorVest!

De voertaal is Nederlands. Toegang en parking is gratis, maar registratie is verplicht.

Details

When
06/11/2019 7:00 PM CET - 10:00 PM CET
Where
Residentie Offendonk
Den Haes 8A
Mechelen 2860 Belgium

 

 

 

 

 

 

© VectorVest Inc ®. All Rights Reserved.